Försäljningsvillkor

Köpvillkor

No Secrets

 

Köpvillkor (2016-10-30)

Frakt

Vi skickar ditt paket med postens postpaket, Leveranstiden är 1-2 vardagar, Pris 49 kr.

Leverans

Varor skickas vanligtvis närmaste vardag efter beställning.

Vi tillverkar alla våra produkter själva. Om en vara inte finns i lager kan det innebära försening av leveransen, detta anges då på vår hemsida.

Du har som konsument rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening om du inte godkänner ny leveranstidpunkt. För outlösta paket debiteras 250 kr. Det innebär alltså att beställd vara måste hämtas ut innan den kan returneras till oss. Vid skador på kartongen vid leveransen anmäl detta omgående till ditt utlämningsställe när du hämtar ut ditt paket.

Pris

I priserna ingår moms med 25 %. Vid bekräftad beställning kan priserna endast ändras av omständigheter som No Secrets inte råder över, t ex ändrad moms.

Betalning

Vi erbjuder kontokortsbetalning som administreras av Stripe. Du får alltid en kontantfaktura tillsammans med din beställning som är vår bekräftelse på att du betalat med kort.

 

Ångerrätt

Hos oss på No Secrets har du 30 dagars ångerrätt (enligt lag har du alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar) efter det att du mottagit varan. Ångerrätten gäller förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, det vill säga oskadad i obruten förpackning. Du som kund står för returfrakten. Vi återbetalar dina pengar inom 30 dagar om du häver köpet.

För återköp eller byten kontakta oss via e-post,info@nosecrets.nu Vänligen ange kundnummer eller fakturanummer vid kontakt.

Obs! Kontakta alltid oss på No Secrets innan du returnerar en beställning.

Reklamation

Hos oss på No Secrets har du som kund alltid 3 års reklamationsrätt på våra produkter. No Secrets kontrollerar varje försändelse innan den skickas till dig men skulle varan trots det vara skadad eller felexpedierad när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet.

Kontakta oss innan innan du skickar tillbaka en vara, kom ihåg att ange kundnummer eller fakturanummer vid kontakt.

För reklamationer kontakta oss via e-post, info@nosecrets.nu

Obs! Kontakta alltid oss på No Secrets innan du returnerar en beställning.

Säkerhet och Sekretess

I samband med köp eller registrering på No Secrets (tillhörande No Secrets Ek. för., 769627-3668) godkänner du att vi lagrar och behandlar dina uppgifter för att kunna administrera dina köp, utföra marknads- och kundanalyser samt för att skicka ut kundanpassade medlemserbjudanden. Vi värdesätter ditt förtroende och uppfyller självklart till Personuppgiftslagen (PUL 1998:204) som bland annat säger att du har rätt att en gång per kalenderår ta del av din information som vi har registrerat. För att ta del av uppgifterna ska du skicka ett brev till oss på No Secrets, Krokstrandsvägen 20, 43994 Onsala. Om informationen visar sig vara felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen modifieras eller tas bort..

De personuppgifter som No Secrets behandlar är ditt namn, e-postadress, telefonnummer, köp-, betal- och orderhistorik, betal- och kreditkortsnummer, leveransadress samt IP-adress. De behandlas efter att du själv lämnar eller har lämnat uppgifterna oss, eller efter vi samlat in dem på Webbplatsen genom cookies. Uppgifterna kan komma att användas för utskick per SMS och e-post, om du inte invänt mot detta. Du kan när som helst kontakta oss för att avbryta marknadsföring mot dig personligen.

No Secrets Ek. För. 769627-3668, Krokstrandsvägen 20, 43994 Onsala, Sweden, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Kontakta oss via post eller info@nosecrets.nu

Vi vill att du ska känna dig säker när du handlar hos oss, därför har vi vidtagit flera säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter från att hamna i fel händer. Till exempel används envägskryptering vid behandling av ditt betal- eller kreditkortsnummer i syfte att förhindra obehörig åtkomst. Vi kommer inte heller dela med oss av dina personuppgifter till samarbetspartners eller andra tredje parter, såvida inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter.

 

Om du samtyckt till att vara registrerad kund hos No Secrets så sparas dina uppgifter tills du avregistrerar dig, vilket du kan göra när som helst. Om du väljer att inte registrera dig som kund sparas dina uppgifter så länge det är nödvändigt utifrån krav i lag eller för att kunna uppfylla leverans- eller garantiåtaganden eller liknande samt för att kunna genomföra marknads- och kundanalyser. Om hela eller delar av No Secrets säljs eller integreras med annan verksamhet kan dina personuppgifter lämnas ut till våra rådgivare, eventuell köpare och dennes rådgivare och lämnas vidare till verksamhetens nya ägare.

No Secrets förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna Integritetspolicy när som helst i tiden, i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav.

Tvist

Vi kommer att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

 

 

 

Information

© 2016 Nosecrets

Betalningsmetoder

Vi skickar med

Följ oss

Kontakt

Epost:

info@nosecrets.nu

Telefon:

0707564531

(VD och inköpsansvarig)

 

0763475785

(Säljare och marknadsansvarig)