Om Våra Produkter

Våra Produkter

 

Vårt Produktsortiment består av Flytande Tvål, Facial Scrub, Lotion och Salt Scrub i fyra olika doftvarianter: Frisk Luft , Solsken, Vänskap och Kärlek.

De fyra produkterna fungerar perfekt tillsammans för helhetsvård av kroppen med tvålen som rengöring Facial Scrub för ansiktet, Salt Scrub för kroppen och Lotion för återfuktning, och mjukgörning under dagen.

 

Om vår flytande tvål

De flesta flytande tvålar använder som tensider (rengörande ämnen) natrium lauryl sulfat (SLE) och natrium lauryl eter sulfat (SLES) och som återfettande ämnen används ofta estrar (föreningar) mellan fettsyror och polyetylenglykol (PEG). SLS och SLES tillverkas av palmolja och även om de båda är godkända för användning och som sagt mycket vanliga finns många som vill undvika dem. PEG tillverkas av eten (petroleumprodukt) och uppfyller alltså inte våra mål för val av råvara. Vi har valt att använda Cocoylglutamat och decylglucosid som huvudsakliga tensider och mindre mängder natrium coco sulfat - som är en liknande produkt som SLS men gjord på kokosolja istället för palmolja. Vi arbetar på att ta bort denna helt. Som återfettare använder vi en PEG-fri förening av polyglocerol och olivolja som tillverkas helt av vegetabiliska råvaror.

Vi har också valt att göra en tvål med mycket hög aktivhalt. Mer än 3 gånger mer aktiv substans än de flesta vanliga flytande tvålar. Det gör att den är mycket dryg och flaskan tar mycket mindre plats. Ta bara lite varje gång!

Med mjölksyra reglerar vi pH till mellan 3 och 4, så att när du använder den påverkas inte hudens naturliga pH och den kroppsegna bakteriefloran kan lämnas ostörd.

Den innehåller inget konserveringsmedel! Det är tack vare den höga koncentrationen, dess låga pH och att vi undvikit ämnen som lätt kan angripas av mikroorganismer.

För daglig användning i ansikte på händer och på hela kroppen. 1-2 tryck (2-4 ml) är tillräckligt för rengöring av hela kroppen. För handtvätt räcker det att bara trycka fram några droppar.

 

Om vår Body Lotion

Detta är den första produkt vi tog fram (som UF-företag). Vi har valt kokosolja som dominerande fettkomponent. Dels eftersom den har en trevlig egen doft som fungerar bra med alla våra doftvarianter, dels för att den har sammansättning och smältpunkt som gör att den mjukgör utan att klibba.

Lotion är en stabil blandning av fett och vatten (en s.k. emulsion). Det gör det möjligt att ha både feta (mjukgörande) och återfuktande (vattenlösliga) komponenter i samma produkt. Det gör det också lätt att fördela rätt fettmängd på ett bekvämt sätt över huden och att massera in den.

För daglig användning. I ansiktet och över hela kroppen. Massera in en liten mängd – överdosera inte. Du ska märka att den är dryg och att den inte klibbar utan att huden snabbt blir mjuk och len.

 

Om vår Facial Scrub

Den aktiva komponenten är malda nyponfrön som vi funnit vara både lagom stora, runda och mjuka för att ge en behaglig massage samtidigt som de hjälper till att avlägsna döda, lösa hudfragment i hudens yttersta lager.

För att bidra till den behagliga upplevelsen och samtidigt ge en mjukgörande effekt åt huden innehåller scruben samma komposition som i vår lotion.

För daglig användning på fuktad, tvättad hud i ansiktet. Massera med lätta, roterande rörelser. Undvik den tunna huden runt ögonen. Skölj bort och klappa torrt med en ren, torr handduk. Använd gärna vår lotion efter för extra mjukhet åt huden.

 

Om vår Salt Scrub

Salt Scruben utgörs av naturligt havssalt från Portugals kust som badar i en fin massageolja med avokadoolja och sheasmör rika på vitaminer och välgörande ämnen.

Saltscruben innehåller inget vatten och därför behövs heller inga konserveringsmedel.

Avsluta din dusch med att massera armbågar, knän, fötter och skuldror med scruben och skölj sedan bort saltet med vatten och låt oljan vara kvar på huden.

Du kan också använda skrubben som ett sätt att påföra oljan på andra delar avkroppen. Med mjuka rörelser masserar du in oljan samtidigt som saltet ger en extra stimulans. Undvik dock om du har sår eftersom saltet kan svida. Skölj av och låt oljan vara kvar.

 

Om våra dofter

 

Frisk Luft är en doft av doft av skog och frihet. Det är en blandning av eteriska oljor från eukalyptus, gran, citrongräs, myrten och en.

 

Solsken är en doft av frukt och ljus. det är en blandning av eteriska oljor från apelsin, mandarin, grape, ylang ylang, tagetes, bensoeträd och atlasceder.

 

Kärlek är en doft av närhet och lycka. Den kommer från ett ekocertifierat karamellextrakt.

 

Vänskap är en doft av trygghet och glädje. den kommer av ämnen som separerats ur naturliga eteriska oljor och balanserats till en blandning med blommig doft av äpple.

 

Information

© 2016 Nosecrets

Betalningsmetoder

Vi skickar med

Följ oss

Kontakt

Epost:

info@nosecrets.nu

Telefon:

0707564531

(VD och inköpsansvarig)

 

0763475785

(Säljare och marknadsansvarig)